RKVV Bakhuizen ontvangt sponsorbijdrage ING

BAKHUIZEN

De Voetbalvereniging van Bakhuizen heeft een bedrag van €500,00 ontvangen van de ING. Hiermee levert de ING een bijdrage aan de jeugdafdeling van VV Bakhuizen ter bevordering van het jeugdvoetbal en haar activiteiten.

VV Bakhuizen is één van de 350 verenigingen in Nederland, die succesvol resultaat behaald vanuit het ING-Voetbalverenigingsprogramma 'ING helpt voetbalverenigingen verder'. Met deze sponsoractie draagt ING, hoofdsponsor van de KNVB, actief  bij aan het gezond houden van de amateurtak van het voetbal. ,,Amateurverenigingen staan aan de basis van de maatschappelijke en sportieve rol van het Nederlandse voetbal. Voetbalverenigingen zijn belangrijk voor jonge voetballers, hun ouders en de wijken waar ze gevestigd zijn. ING wil dan ook graag een bijdrage leveren aan het gezond houden van het amateurvoetbal in Nederland", aldus de ING. VV Bakhuizen waardeert deze bijdrage enorm en zal het geld zo inzetten, dat zij haar jeugdafdeling nóg beter kan maken.

Auteur

Marike Van der Molen