Dammen: uitslagen Damclub Nijemirdum

NIJEMIRDUM

De uitslagen van Damclub Nijemirdum: in zijn partij tegen Egge Reinsma moest Gert Baukema veel geduld opbrengen voordat hij na een doorbraak  de laatste zet naar dam kon maken.Toen de dam eenmaal op het bord stond, was het snel gebeurd met de tegenstand van Egge.

Johannes van der Goot was er dicht bij om Igge van der Veer zijn eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen, maar Igge wist weer te ontsnappen naar remise. Pier Akkerman had met een schijf meer toch geen beste stand op het bord tegen Piet van der Wal , maar Piet wist zijn voordelige stand niet uit te buiten en verloor alsnog.
In de tweede klas speelden alleen Leffert Walinga en Henk Bokma. Beiden maakten er een mooie partij van, met wisselende kansen. Deze partij eindigde uiteindelijk in remise.

Auteur

Marike Van der Molen