Sectorinstituut Transport en Logistiek geeft gastles bij CSG Gaasterland Balk

BALK

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek geeft 6 januari een gastles bij het CSG Gaasterland Balk.

De lessen zijn ontwikkeld in samenwerking met bedrijven en werknemers uit de sector transport en logistiek voor het vmbo. De gastlessen zijn bedoeld om docenten en decanen te helpen bij de invulling van de beroepsoriëntatie. ,,Vmbo-leerlingen leren hierbij van vakmensen uit de sector welke beroepsmogelijkheden er zijn en wat er allemaal bij komt kijken”, aldus de initiatiefnemers. De gastlessen zelf worden gegeven op verzoek van de vmbo-scholen. Via deze link kunnen docenten en stagebegeleiders gratis een gastles aanvragen. Ter gelegenheid van de lancering is er een film gemaakt van twee gastlessen Transport en Logistiek die hiervoor speciaal zijn gefilmd op het Minkema College in Woerden en het Clusius College in Alkmaar.

Auteur

Jitze Hooghiemstra