Nieuwe toeristische VVV gids 2016 de Friese Meren – Gaasterland

BALK VVV

de Friese Meren - Gaasterland heeft op 8 januari vol trots de splinternieuwe VVV gids 2016 gepresenteerd. Het is  alweer de vierde editie van deze VVV gids. Het magazine wordt zeer gewaardeerd door zowel toeristen, inwoners als ondernemers. Het is een boekwerk dat de diversiteit van het gebied goed laat zien. De identiteit van de Friese Meren en van Gaasterland is volop terug te vinden in de gids.

Recreatieve informatie

De gids is thematisch ingedeeld en staat bol met leuke recreatieve informatie. De (potentiële) bezoekers uit binnen- en buitenland ervaren de pracht van de Friese Meren - Gaasterland. Dit gebied, onderdeel van Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, is uniek vanwege de meren, bossen, gaasten, kliffen en de IJsselmeerkust. Met sfeerimpressies, informatie en toeristische activiteiten, wordt dit prachtige gebied met bijzondere pittoreske dorpen uitgelicht. En niet te vergeten het kleinste stadje van Friesland, Sloten, of het bijzondere Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer dat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO staat. Een katern met een volledig overzicht van de toeristische bedrijven maakt de gids tot een onmisbaar item voor bezoeker en toerist. De gratis gids wordt onder andere verspreid op Boot Düsseldorf, Vakantiesalon Antwerpen en tijdens vele andere promotionele activiteiten. Uiteraard is de gids verkrijgbaar bij alle acht VVV winkels en agentschappen en bij toeristische- en recreatieve bedrijven in de regio en daarbuiten.

Auteur

Meintje Haringsma