Dian Liesker met Aangeschoten Wild

Balk

Op vrijdag 22 januari presenteert NUT Gaasterlân-Sleat cabaretière Dian Liesker met de voorstelling ‘Aangeschoten Wild’ in Balk. De voorstelling vindt plaats in Zalencentrum De Treemter te Balk en begint om 20.30 uur.

Dian Liesker speelde twee jaar bij Comedytrain, won de persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2010 en ontwikkelde zich vanaf dat moment tot een “innemende performer met een grof randje”, aldus de Theaterkrant. Met haar debuutvoorstelling ‘Ik blijf verdomme hier!’ toerde ze twee jaar door het land. Voor deze opvolger zet ze de succesvolle samenwerking met regisseur Oscar Siegelaar voort.

Aangeschoten wild

In ‘Aangeschoten wild’ zet Liesker het belang van de waarheid af tegen de kracht van de verbeelding. De journalist versus de cabaretier. Twee rollen die dagelijks vechten om Dian. Maar ze vecht terug. Een beetje aangeschoten. En een tikkeltje wild. Het is spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.” Kaarten voor de voorstelling kunnen worden gekocht bij Schildersbedrijf Klijnsma aan de Van Swinderenstraat 44 in Balk. Voor het bestellen van kaarten kan men ook terecht op nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl. Voor meer informatie: http://www.dianliesker.nl  

Auteur

Meintje Haringsma