Warnser Bach Ensemble met De Scarlatti family

WARNS

Het welbekende Warnser Bach Ensemble onder leiding van Pauli Yap voert op 6 en 7 februari aanstaande haar jaarlijkse concerten uit met als thema ‘De Scarlatti family’.  Zoals elk jaar vinden er twee van de drie concerten plaats in de Spylder in Warns en in de Margarethakerk in Easterlittens. Nieuw is, dat het derde concert plaatsvindt in de Koepelkerk (het Koepeltheater) in Leeuwarden.

Op het programma staan drie slechts zelden uitgevoerde, prachtige, laat-polyfonische stukken, gecomponeerd door vader Alessandro, zoon Domenico en oom Francesco Scarlatti.  Op zaterdag 6 februari om 20.00 uur in de Spylder in Warns, op zondag 7 februari om 11.30 uur in de Margarethakerk Easterlittens en zondag 7 februari om 15.30 uur in de Koepelkerk Leeuwarden.   Foto Siem Akkerman

Auteur

Meintje Haringsma