Ruim 400 gasten bij jubileumfeest Zonnebloem met De Fjouwer Fryske Trûbadoers

LEMMER/BALK

  Maar liefst 400 gasten en vrijwilligers uit twaalf afdelingen van de Zonnebloem in de regio Zuidwest Friesland waren zaterdag aanwezig bij het optreden van de Fjouwer Fryske Trûbadoers tijdens het 40-jarig jubileumfeest van de Regionale Zonnebloem. De gasten en vrijwilligers genoten van het muzikale optreden van de zangers Doede Veeman, Gurbe Douwstra, Jaap Louwes en Piter Wilkens. De vrijwilligers van de Zonnebloem in de regio werden daarbij geassisteerd door een

tiental medewerkers van de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland.

Contact tussen mensen

De Zonnebloem is een van de grootste landelijke vrijwilligersorganisaties en zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Het contact tussen mensen, dat is het kloppend hart van de Zonnebloem. De Zonnebloem heeft ruim 40.000 vrijwilligers, verdeeld over ca. 1200 afdelingen door heel Nederland.

Auteur

Meintje Haringsma