Prins Pietorius den Ursten op bezoek bij voetballers

BAKHUIZEN

Afgelopen zondag bezocht Prins Pietorius den Ursten met een klein gevolg de CV De Oeletoeters te Sneek. Maar voordat hij vertrok bracht hij eerst een bezoek aan voetbalploeg Bakhuizen 1 die tegen Dronrijp 1 moest spelen. Het was een zeer spannende wedstrijd. De Prins bleef zijn hoofd cool houden, maar zijn 'jongens' deden dat ook. Onder de spelers namelijk veel leden van de Raad van 11.

De voetballers brachten na eerst een achterstand te hebben opgelopen, de stand terug naar 3-3.  Met een trots gevoel verliet de Prins Bakhuizen op naar Sneek. Daar werd het gezelschap uit Bakhuizen met open armen ontvangen door Prins Sander 1. Er hadden zich flink wat carnavalsverenigingen uit heel Nederland verzameld in Sneek.   Foto:  Van-links-naar-rechts-Jeroen-de-Boer-Prins-Pietorius-den-urste-en-Hans-Eiselin. Foto Karel Haagsma

Auteur

Meintje Haringsma