Plaatselijk Belang Balk steunt jeugdwerk met donatie

BALK

Plaatselijk Belang Balk Vooruit steunt het jeugdwerk met een donatie voor SCC 't Haske in Balk. Op de foto ontvangt Danielle de Groot van JongFM een cheque uit handen van Ivar Klijnsma namens Balk Vooruit. Met deze bijdrage en die van de Lionsclub Balk begin dit jaar, is er een pooltafel gekocht, nummer één item op de verlanglijst van de jeugd.

Dankzij de gezamenlijke inzet van de jeugd, Plaatselijk belang Balk Vooruit, ‘t Haske en JongFM jongerenwerk is de jongerensoos in Balk weer springlevend. Naast activiteiten kunnen jongeren voor informatie, advies en begeleiding ook individueel bij het jongerenwerk terecht. Bovendien worden met jongeren projecten opgezet. Meer informatie over jeugdwerk is te vinden op www.jong.fm.

Auteur

Meintje Haringsma