In de rij voor Allo Allo : voorstelling binnen een kwartier uitverkocht

KOUDUM

Maandagochtend om 8.30 uur ging de kaartverkoop van de voorstelling 'Allo 'Allo van start bij Boekhandel Muizelaar in Koudum. Een grote rij stond te wachten tot de deur openging. Met als gevolg dat de zaterdagvoorstelling binnen 15 minuten uitverkocht was. De voorstelling 'Allo 'Allo is uniek voor Friesland. Het is een bewerking van de Engelse tv-serie en vertaald door Wybe Leenstra in het Fries, hij was lid van de Koudumer toneelvereniging Artiku.

Twee weken terug was de onlineverkoop al gestart. Ook hier was de voorstelling van zaterdag erg populair en binnen anderhalve dag uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van vrijdag en donderdag. Maar ook deze dagen gaan nu erg snel. Het is voor het eerst dat Artiku 3 voorstellingen geeft.

Auteur

Meintje Haringsma