Tet Rozendal naar Balk met Nachtvlinder

Balk

 Op vrijdag 4 maart komt artistiek talent Tet Rozendal naar Balk met de voorstelling ‘Nachtvlinder’. Na zeer succesvolle voorstellingen over onder andere Marlene Dietrich en Mata Hari blijft Tet met de voorstelling ‘Nachtvlinder’ dichter bij zichzelf. De talentvolle actrice van eigen bodem weet ook met deze voorstelling het publiek ademloos te boeien. De voorstelling vindt plaats in Zalencentrum De Treemter te Balk en begint om 20.30 uur.

Een rups wordt uiteindelijk een vlinder. Maar dit gaat niet vanzelf. Net als de Nachtvlinder heeft Tet moeten worstelen om zich te bevrijden van haar cocon en om haar prachtige vleugels uit te kunnen slaan. Tet houdt van de nacht want in de schaduwen van de nacht is er ruimte voor spotlights, fantasie en inspiratie. In deze vierde solovoorstelling is Tet openhartiger dan ooit. Eerder gingen haar succesvolle voorstellingen over anderen; Over Marlene Dietrich, Wonderdokters en Mata Hari. Nu is ze klaar om de sluiers van haar eigen leven af te werpen. Ze vertelt openhartig over haar belevenissen in de liefde, over angsten en het najagen van dromen. Ze fladderde rond in het nachtleven van Londen om terug te keren met een verpletterende show. Een One- Woman show vol sensuele dansen, inspirerende verhalen en intense songs. Bijgestaan door haar gewaardeerde vriend, componist en multi-instrumentalist Erik de Reus, neemt ze de bezoekers mee naar de sensuele sferen van een nachtclub uit het verleden met een hedendaagse touch.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling kunnen worden gekocht bij Schildersbedrijf Klijnsma aan de Van Swinderenstraat 44 in Balk. Voor het bestellen van kaarten kan men ook terecht op nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl. Voor meer informatie: http://www.tetrozendal.nl    

Auteur

Meintje Haringsma