Grote reünie omroep RTN

KOUDUM

Bijna 15 jaar was RTN een begrip in Nijefurd. Het was de omroep voor en van de gemeente. Opgestart in 1997 in de kelders van Claerbergen en uitgegroeid tot een volwaardige omroep met de beste faciliteiten in de studio's in de Swel. Helaas kwam er met de fusie van de nieuwe gemeente Súdwest-Fryslân ook een einde aan de zelfstandigheid van RTN. De omroep ging op in Studio Súdwest.

Opgeven

Om de herinnering aan RTN levend te houden is een facebookpagina opgericht met als hoofddoel een grote reünie op zaterdag 19 maart 2016. Hoewel nog vele namen bekend zijn van oud-vrijwilligers is het onvermijdelijk dat er namen vergeten zullen worden. Daarom wordt oud-vrijwilligers gevraagd zich te melden zodat iedereen  herinneringen op kan halen aan die goede oude tijd. Wie er bij wil zijn kan zich opgeven via de facebooksite 'Oud-RTN' of via mail: radiotelevisienijefurd@gmail.com.

Auteur

Meintje Haringsma