Voorlezen in bibliotheek Balk

BALK

In Bibliotheek Balk wordt op vrijdag 11 maart weer voorgelezen.Vrijwilligers van Humanitas, afdeling De Friese Meren lezen voor van 15.00 tot 15.30uur. Naast het voorlezen worden er (taal)spelletjes gedaan.Ook gaan de kinderen samen met de vrijwilligers boeken uitzoeken die ze mee naar huis mogen nemen. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen gratis een bibliotheekpas krijgen. Zo kan er ook thuis weer (voor) gelezen worden! Alle kinderen tussen vier en twaalf jaar zijn van harte welkom.

Belangrijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk: het prikkelt de fantasie en is goed voor de taalontwikkeling. Daarnaast is het ook gezellig om samen te lezen.  Kinderen die al op jonge leeftijd ervaren hoe leuk lezen is, gaan zelf meer lezen.

Auteur

Meintje Haringsma