Paaseieren zoeken in Woudsend en omstreken

WOUDSEND

Van 21 tot en met 26 maart duiken op verschillende plaatsen in Zuidwest-Friesland paaseieren op. In tegenstelling tot de klassieke eieren zijn deze exemplaren gevuld met prijzen. Iedere dag bevind de Paashaas zich op een andere locatie. Wat deze locatie is blijft onbekend tot de dag zelf.

Eieren zijn schaars

Tijdens de actieweek geeft de Paashaas iedere dag tips over de betreffende locatie op de social media kanalen van Reekers Woudsend. Iedereen kan meedoen met deze zoektocht, echter de eieren zijn schaars! Kans maken op de fantastische prijzen kan door de Facebookpagina van Reekers Woudsend te liken en als eerste op de hoogte gesteld  te worden over de locatie van de dag. Meer informatie over de paasactie? Kijk op www.reekers.nl.

Auteur

Meintje Haringsma