New Creation in het Baken in Koudum

KOUDUM

Paaszondag 27 maart is er in “het Baken” Nieuweweg 29 in Koudum een speciale welkomstdienst. Deze gehele dienst zal verzorgd worden door gospelformatie New Creation uit Joure. New Creation is een interkerkelijk gospelkoor. De leden komen uit verschillende gelederen van de kerk; van hervormd/gereformeerd tot en met evangelisch. Doel is het door middel van aansprekende zang en muziek getuigen van het evangelie. New Creation wil dit graag op professionele wijze vorm geven, echter daarbij blijft altijd de boodschap centraal staan (en dus niet de groep zelf). Met een eigen vaste band voor de begeleiding wordt periodiek medewerking verleend aan kerkdiensten, sing-ins, concerten en gospelfestivals.

De groep is in de afgelopen periode sterk gegroeid en bestaat momenteel uit circa 35 zangers/zangeressen, dirigent, een eigen 6-mans band en 2 technici. New Creation staat onder leiding van Marco Hoorn. Aanvang 10.00 uur

Auteur

Meintje Haringsma