Vrolijk het voorjaar in met PLUS Siemonsma

Balk

Klanten van PLUS Siemonsma kunnen vanaf 27 maart sparen voor gratis lentebloeiers. Na de koude wintermaanden luidt PLUS Siemonsma het voorjaar in met de spaarcampagne ‘Spaar voor gratis lentebloeiers’. Klanten kunnen tijdens deze campagne sparen voor gratis lentebloeiers.  Lentebloeiers zijn bloemen die al vroeg in het jaar bloeien.

Ondernemer Piet; “Afgelopen jaar was de lentebloeiers actie erg populair onder onze klanten. De actie had een goede bekendheid en kreeg een goede beoordeling. Reden genoeg om dit jaar wederom de lentebloeiers in te zetten. Speciaal voor PLUS is er iets unieks ontwikkeld, de 24 pack “Minituin”, dit is een pack met 24 plantjes die gemixt in de pack geplant en gekweekt zijn, dit om de PLUS klanten van het vrolijkste en kleurrijkste perkgoed te voorzien.”

Actie

De actie start zondag 27 maart en loopt tot en met zaterdag 30 april. Klanten van PLUS Siemonsma ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 30 zegels is de spaarkaart vol en kan deze bij de kassa ingeruild worden voor een tegoedbon. Op donderdag 12, vrijdag 13 en/of zaterdag 14 mei ontvangt de klant tegen inlevering van de tegoedbon gratis een doos met 24 gemengde lentebloeiers. Dit jaar bestaan de lentebloeiers uit vlijtige liesjes, petunia’s en verbena’s.

Auteur

Meintje Haringsma