Marrit Leenstra houdt sponsor OrangeGas

WIJCKEL

OrangeGas verlengt de sponsorcontracten met de drie topschaatsters Marrit Leenstra, Annette Gerritsen en Anice Das met minimaal 1 jaar. Zij blijven Groengas-ambassadrices voor OrangeGas. Tijdens de Bedrijven Contactdagen Noord op 22 en 23 maart in Leeuwarden hebben de schaatsters hun verhaal persoonlijk toegelicht.

Studie Sinds 2012 is Marrit Leenstra uit Wijckel al ambassadeur van OrangeGas. Ze rijdt in een Groengas-auto, die haar ter beschikking wordt gesteld door OrangeGas. Als schaatster gaat Marrit voor het hoogst haalbare. Ook met haar studie Future Planet Studies gaat Marrit doelgericht op zoek naar reële oplossingen voor een duurzame toekomst. Bij OrangeGas noemen we dat ‘Happy Planet’. “Rijden op Groengas is een mooi voorbeeld van duurzame mobiliteit: Groengas is de schoonste brandstof van dit moment en je tankt het al op ruim 60 OrangeGas-locaties in Nederland. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking, juist ook omdat het bedrijf en haar gedachtegoed helemaal bij mijn visie en interesses past,” aldus Marrit. OrangeGas sponsort de schaatsters door middel van een Groengas-auto inclusief tankpas.

Auteur

Meintje Haringsma