Kwintoruiters scoren op Indoor wedstrijden

MOLKWERUM

Zaterdag reisde Rachel Wemmenhove van de Kwintoruiters uit Molkwerum samen met haar prachtige schimmel Campanera af naar Indoor Dressuur te Franeker.

Zij startte in de klasse B en ondanks alle spanningen behaalde deze combinatie hun eerste winstpunt met 184 pnt. Er werd niet alleen dressuur gereden , maar de Kwinto springruiters waren ook actief bezig op het Indoor springen te Koudum. Dominique Janssen startte met zijn nieuwe pony Viva Flip in de klasse BB cat D en reed een foutloos rondje. Daarna kwam hij met Zorro pony in actie in de klasse L cat C. Deze combinatie startte voor de eerste keer in deze klasse en behaalde een mooie 2de plaats. Zara vd Werff startte met Alexander in de klasse B cat D en scoorde een mooie stijl van 8.0 en reed een prachtig foutloos rondje. Dit bracht haar de 1ste plaats.