Kapsalon Bonbini heeft update gekregen

KOUDUM - Al 22 jaar is Kapsalon Bonbini gevestigd aan de Hoogstraat 8 in Koudum.

Het Bonbini Team bestaat uit vier enthousiaste kapsters die met plezier het kappersvak uitoefenen. Met veel passie en ideeën voor de toekomst was het een logische stap om de salon een update te geven.

Vorig jaar was het de buitenkant die grondig onder handen is genomen en nu was het interieur aan de beurt. De gehele inrichting is, op enkele punten na, volledig vernieuwd.

,,We hebben gekozen voor strakke lijnen met een gezellige uitstraling omdat we onze klanten een rustmoment, vertrouwen en aandacht willen bieden in deze drukke tijd”, legt Yvonne Bouma uit.

Inmiddels weten steeds meer mensen Kapsalon Bonbini te vinden. Dit komt mede door de ruime openingstijden. ,,We zijn zes dagen en twee avonden per week geopend zodat er altijd wel een plekje vrij is. De plekken kun je dan weer gemakkelijk zelf online boeken, 24 uur per dag. Ook volgen wij regelmatig trainingen waardoor we weer bruisend in de salon staan met veel nieuwe energie voor elke klant.”

Bij bovenstaand concept horen ook verzorgingsproducten die geheel op natuurlijke basis zijn, een heerlijke geur hebben en goed voor de natuur, je haar en hoofdhuid zijn. In combinatie met een fijne wasmassage geeft dat het ultieme rustmomentje. Binnenkort komt hier ook nog een stylingslijn bij.

,,We hebben veel volgers op Facebook en Instagram. We posten heel veel foto’s zodat men goed op de hoogte blijft van de laatste trends maar nog liever heten we de mensen welkom in onze moderne en gezellige salon.”