Een heuse mannendag in Balk

BALK - Op 6 juli organiseert stichting mannendag Balk op de ijsbaan van Balk voor het eerst een echte Mannendag .

Hoewel de mannen centraal staan, is het een dag voor het hele gezin van 0 tot 100 jaar met een knipoog. Op mannendag Balk zal de “gewone man” de dag van zijn leven hebben. Tussen 10 en 17.00 uur zullen allemaal dingen die mannen leuk vinden centraal staan als auto’s, oldtimers, customcars, vrachtauto’s, trekkers, brommers, motoren, after market en silly games.

Natuurlijk zijn er ook dingen om te testen voor het hele gezin maar die zijn nog geheim. Op de Facebookpagina van mannendag Balk zal af en toe een tipje van de sluier worden opgelicht.

Mannendag Balk is overdag GRATIS toegankelijk en er zullen consumpties worden aangeboden voor “ alderwetske priizen “. Als de dag voorbij is wordt er een showterrein klaar gemaakt voor de avond en deze zal rond 20.00 uur van start gaan. Dan wordt er wel entree geheven, maar dat zal gecompenseerd worden met goeie muziek, een vette bek en een biertje. Ook zullen op en tijdens het avond programma alle consumpties worden aangeboden voor “ alderwetske priizen “ want stichting mannendag Balk streeft naar een mooi feesje voor iedereen.

Mensen die ook iets hebben dat op de mannendag ingezet kan worden, kan meedoen op de show. In dat geval moet je je wel even aanmelden via mannendagbalk@hotmail.com.