TIP Stavoren en VVV Waterland van Friesland gaan samenwerken

STAVOREN - Hoe kunnen we meer bezoekers verleiden om hun vrije tijd te besteden in Zuidwest Friesland en ook in Stavoren? TIP Stavoren en VVV Waterland van Friesland hebben de intentie uitgesproken om hier vanaf april 2019 gezamenlijk in op te trekken.

,,We zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en verwachten zo nog beter de vrijetijdsbestedingen in onze stad een boost te kunnen geven”, aldus Chris van der Molen namens het team van TIP Stavoren.

,,De naamsbekendheid van de VVV is groot en we merken nog altijd dat de service die de VVV biedt in een grote behoefte voorziet.” Het toeristisch informatiepunt in Stavoren gaat gebruik maken van de VVV licentie van VVV Waterland van Friesland.

Waterland van Friesland

Waterland van Friesland is de organisatie in Zuidwest Friesland voor gastheerschap, informatievoorziening en marketing. Zij gaan de bezoekers aan Waterland van Friesland, en dus ook langs de IJsselmeerkust, boeien met verhalen en beelden van de IJsselmeerkust, Nationaal Landschap Zuidwest Friesland en verhalen van musea, ondernemers en inwoners.

TIP Stavoren

De TIP in Stavoren is de plek waar de toerist op vriendelijke en professionele manier van informatie wordt voorzien. Naast een toeristisch informatiepunt, verkoopt de TIP ook verschillende producten. Ook verzorgen zij de kaartverkoop van de veerdienst Stavoren-Enkhuizen.