‘De Gruffalo’ bij Spelen met Boek&Muziek in de Bibliotheek in Balk

BALK - Hinke Strien van het Muziekbeestje komt donderdag 25 april om 15.00 uur weer langs in de Bibliotheek in Balk. Kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen meedoen aan Spelen met Boek&Muziek.

Deze keer gaat Hinke samen met de kinderen aan de slag met het prentenboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson. Een kleine muis wordt door de vos, de uil en de slang uitgenodigd om te komen eten, omdat ze hem allemaal zien als een lekker hapje. Maar de muis weigert telkens beleefd door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo eet. Hij vertelt hoe dat niet-bestaande beest er uitziet (slagtanden, vlijmscherpe klauwen, eeltige knieën, oranje ogen, paarse stekels, enz.), waarna de dieren afdruipen. Dan loopt de kleine muis de Gruffalo echt tegen het lijf. Ook die wil hem opeten...

Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen aan deze activiteit. Kaartjes zijn vooraf te koop in de bibliotheek of online via de website: www.bmf.nl/muziekbeestje. Leden van de bibliotheek betalen €2,- voor een kaartje, voor niet-leden kost het €4,-.