Fysiotherapie de Marren opent locatie in Oudemirdum

OUDEMIRDUM - Fysio- en Manueeltherapeut Clemens Schuurs houdt sinds april zitting in het multifunctioneel centrum it Klif in Oudemirdum. Fysiotherapie de Marren breidt hiermee zijn praktijklocaties uit.

Oudemirdum is de derde plaats waar Fysiotherapie de Marren zich vestigt. De praktijk heeft al jaren vestigingen in het centrum van Workum en Balk.

Fysiotherapie de Marren bestaat uit 5 fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Zo werkt Anna Marca van Bruggen vanuit Balk als specialist neurorevalidatie en Tineke Zuiderbaan is werkzaam in Workum en Balk als kinderfysiotherapeut. Gelke Talsma is sportfysiotherapeut en Fenna Hoekstra gespecialiseerd in Dry Needling, beide ook werkzaam in Workum en Balk.

In het multifunctioneel centrum in Oudemirdum zijn ook huisartsen en een diëtist gevestigd. Daarnaast is er bloedprikken en een dagopvang. Fysiotherapie de Marren is erg blij met deze nieuwe praktijklocatie. De accommodatie is centraal gelegen in Oudemirdum. Het is een mooi gebouw met een prettige behandelkamer en wachtruimte. Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met de praktijk 0514-602555