Thura tweemaal eerste op Concours Franeker

FRANEKER - Thura de Boer en haar pony Ostara’s Carmen waren zondag naar CH Franeker afgereisd. Hier reden ze hun allereerste springwedstrijd in de klasse BB, cat. D/E.

Het eerste parcours reden ze foutloos met een stijl van 74 punten. Dit parcours werd beloond met een 1e prijs. Ook hun tweede parcours was foutloos met een stijl van 74 punten. Hiermee wonnen ze ook het tweede parcours.

Yente Hilbolt met Nadine reden ondanks de harde wind en hagelbuien naar een mooie 1e plaats in de klasse L2 met 194.5 punten en in de tweede proef een nette 2e prijs met 201.5 punten. Nog 1 winstpunt en ze promoveren naar de M1.

Geertrude de Jager met Hynstefreon’s Sandra behaalden in de L1 paarden tweemaal een 3e prijs. Agnietha van Rijs en haar paar Handsome behaalden in de klasse Z1 in de eerste proef een 4e prijs. De tweede proef begon erg sterk, maar helaas door een aantal (spannings)fouten bleef de score steken op 203.5 punten. Maar was wel goed voor een 3e prijs

Sonja van der Berg en Annabel sprong afgelopen donderdag tweemaal in de prijzen op het mooie evenement Hippisch Geesteren. In een grote L-groep van 70 starts was de 7e prijs voor deze combinatie. In het 2-fasenparcours behaalden ze nog een 15e prijs in het progressief parcours.