Promotie voor Kwintoruiter Sarah Koning

HARICH - De Kwintoruiters waren afgelopen weekend op het prachtige concours van Harich te vinden. Op zaterdag gingen de paarden van start. Sarah Koning reed met haar prachtige Fries Jouke in de klasse L2 en scoorde mooie punten 181,5 pnt en 186 pnt.

Zij mag nu promoveren naar de klasse M1. Team Maurix was ook present en Monique reed haar Apple Queen in de klasse L1 naar 183,5 pnt. Apple had in de eerste proef veel last van spanning, maar gelukkig kon Monique dit in de tweede proef laten wegvloeien en reden ze naar 193,5 pnt. Op zondag was het de beurt aan de pony ruiters/amazones.

Springpiste

Zara vd Werff reed met haar Zensation in de klasse M2 cat DE. Zij zette een nette proef neer en dit werd beloond met 183 pnt en een 2de plaats. Dominique Janssen was te vinden in de springpiste met zijn pony Zorro. Hij sprong zijn eerste parcours in de L cat ABC gelijk op tijd en reed een super snel rondje en pakte de 1ste prijs. Daarna moest hij gelijk zijn M parcours cat CDE rijden en reed wederom een foutloos rondje. In de barrage zette hij wederom de snelste tijd neer en ging met de eerste prijs naar huis toe.