Bokkepop gaat Høken en je kunt gratis met de taxi

OUDEGA DFM - De elfde editie van Bokkepop staat weer voor de deur. Het dorpje Oudega iin de Fryske Marren zal in het weekend van 17 en 18 mei weer omgetoverd worden tot feestdorp.

Dit jaar wordt er op vrijdagavond 17 mei om 20:00 uur gestart met een feestquiz. Deze bestaat uit fotorondes, vragenrondes en muziekrondes. Er zijn leuke prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs een dagje varen met een sloep. Er zijn nog maar een paar plekken vrij dus ga naar www.bokkepop.nl als je nog wilt mee doen met een team.

Gratis met de taxi naar de tent

De avond wordt afgesloten onder het genot van een borrel, een nootje en de muziek van Disco Silver. Zaterdag 18 mei gaat het terrein om 15:00 uur open en kun je door Taxi Bosman gratis naar de tent worden gebracht tussen 15:00-18:00 uur.

Feest DJ Maarten bijt het spits af, hij maakt er altijd een spetterend feest van. ‘Daarnaast is er wederom een buitenpodium waarop we gaan Høken met de Heinoos! Dé band bekend van de achterhoekse cross en de nozemoil die rijkelijk zal vloeien op Bokkepop! Daarnaast staat de geweldige top100 band Millstreet. Met hun uitgebreide repertoire, zanger én zangeres zijn ze van alle markten thuis. Via de website zijn er nog kaarten te bestellen. De site is te vinden op www.bokkepop.nl