Bonuspunten voor KC Harich

HARICH - Zaterdag 11 mei speelde de selectie van KC Harich tegen Exakwa, uit Lelystad. Het tweede verloor voordat het eerste moest spelen.

De eerste helft was het voornamelijk Exakwa die de bovenliggende ploeg was. Harich liep achter de feiten aan en kon niet heel dichtbij de ploeg uit Lelystad komen. Harich ging rusten met een 14-10 achterstand. In de pauze werd gezegd dat het korfbal eigenlijk prima was, maar dat de ploeg uit Harich helaas nog niet helemaal uit de verf kwam en kansen niet helemaal goed afrondden.

Direct 4 doelpunten

Na de rust kwam Harich sterk uit de kleedkamers. Er werden meteen 4 doelpunten gemaakt, wat betekende dat Harich weer gelijk was. Dit bracht natuurlijk energie en vertrouwen en Harich wist dat er punten behaald konen worden. Exakwa werd geïrriteerd, op hun eigen leden en de scheidsrechter, maar Harich wist mooi door te korfballen. Harich kon op 3 verschil voorkomen en bleef goed doorspelen. Het werd een spannende slotfase en met een nipte overwinning van Haricht van 22-23.

Volgende week speelt Harich in Zwolle, tegen Oranje Zwart. Ook hier hoopt Harich weer punten vandaan te halen en zich uiteindelijk zeker te maken van handhaving.