Vrijwilligers voor Maarten gezocht

STAVOREN/SLOTEN - Word jij vrijwilliger tijdens de 2e editie van de 11stedenzwemtocht?

Na een zeer succesvolle 1e editie van de 11stedenzwemtocht, waar Maarten van der Weijden helaas de tocht niet heeft kunnen uitzwemmen, gaat hij dit jaar op 21, 22, 23 en 24 juni opnieuw een poging wagen om in totaal 200 kilometer te zwemmen. Maarten zet daarmee voor de tweede keer zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Zonder vrijwilligers geen evenement! Wil jij een bijdrage leveren aan nog een onvergetelijke editie van de 11stedenzwemtocht en daarmee Maarten helpen zijn doel te behalen?

Als allrounder reis je met langs verschillende steden. In de steden moet aankleding ophangen en klaargezet worden, moet iedereen die vanuit de organisatie aanwezig is, de mogelijkheid tot eten en drinken hebben en moeten de 111 deelnemers die met Maarten mee gaan zwemmen worden begeleid. We werken in drie teams, zodat je per team in één stad per dag werkzaam bent. Team 1: Leeuwarden, Sloten, Workum Team 2: Sneek, Stavoren, Bolsward, Dokkum. Team 3: IJlst, Hindeloopen, Harlingen, Leeuwarden

Gevraagde beschikbaarheid is van 21 t/m 24 juni.

Meer informatie: https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/77/11stedenzwemtocht