Timmerdorp Workum voor minima gratis

WORKUM In Workum is deze zomer het gezaag en getimmer niet van de lucht als kinderen en vrijwilligers creatief en sportief bezig zijn. Timmerdorp is een twee- of driedaagse voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar waar ze gezelligheid en creativiteit kunnen vinden en leren samenwerken.

Het timmerdorp in Workum is op 21, 22 en 23 augustus. Op it Súd 154 (Op De Hoek Van De Stal). Kinderen uit minimagezinnen mogen gratis meedoen. Zij hebben daarvoor een brief met het aanmeldingsformulier ontvangen. Andere kinderen betalen 15 euro. Op www.sudwestfryslan.nl/timmerdorp is meer informatie te vinden en kunnen kinderen of hun ouders zich aanmelden.

Opzoek naar vrijwilligers

De Timmerdorpen zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers (18+) die de kinderen willen begeleiden bij het bouwen van de hutten. Bent u deze enthousiaste vrijwilliger? Geef u dan op via het aanmeldformulier. Deze kunt u vinden op www.sudwestfryslan.nl/timmerdorp. Als u zich aanmeldt om vrijwilliger te zijn, dan hebben uw kinderen voorrang bij plaatsing. Wie meer informatie wil kan contact opnemen met de buurtsportcoaches via 14 0515 of stuur uw vraag naar sport@sudwestfryslan.nl.