Avondzeilwedstrijden op het Slotermeer

Balk Watersportvereniging Sleattemermar organiseert op woensdag 26 juni, voor de tweede keer, “avondzeilwedstrijden” op het Slotermeer.

Iedereen die de beschikking heeft over een open- of kajuitzeilboot kan kosteloos aan deze avondwedstrijden deelnemen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wedstrijden@sleattemermar.nl met vermelding van de naam van de stuurman en het type van de zeilboot waarmee wordt gezeild.

Op 26 juni melden de deelnemers zich om 18.30 uur in het clubgebouw “It Roefke” aan het Tsjamkedykje (naast Restaurant “Badmeester Keimpe”) waar de wedstrijdleiding uitleg zal geven over de te varen wedstrijdbaan en de te volgen startprocedure.

Belangstellenden die zelf geen zeilboot hebben maar toch graag één of twee keer mee willen doen, kunnen zich opgeven als “opstapper”. Zij kunnen zelf een hun bekende deelnemer aanspreken en vragen mee te mogen varen of zich daarvoor per email aanmelden.

Eventueel kan ook een Valk gehuurd worden tegen een gereduceerde huurprijs van € 25,00 per Valk per avond. Deze kosten moeten uiteraard wel zelf worden betaald en ook hiervoor dient men zich per mail aan te melden.

Voor meer informatie over de vele activiteiten van WSV Sleattemermar kijk op www.sleattemermar.nl.