Clown Auke en sit-in-movie Centrium Koudum

KOUDUM Op het Centrium in Koudum zijn er de komende tijd weer leuke dingen te beleven.

Tijdens de laatste Zomermarkt van dit jaar op dinsdag 20 augustus vermaakt Clown Auke – ook bekend van het Puzzelmuseum in Joure - de kinderen met onder andere goochelen, jongleren en…. ballon vouwen. Kinderen die dat willen kunnen deze middag op een heus muziekpodium mee zingen met de door henzelf aangevraagde liedjes.

Zaterdag: film op het plein

In plaats van een ‘drive-in-movie’ verzorgt de Centrium Commissie op zaterdag 24 augustus een ‘sit-in-movie’. Er komt een groot scherm op het Centrium te staan waar ’s middags tussen 15:00 en 16:00 kinderfilms gedraaid worden en ’s avonds om 20:00 ‘The Blues Brothers’. Iedereen kan gezellig aanschuiven, maar moet wel zijn of haar eigen stoel mee nemen! De commissie zorgt dat er koffie, thee, fris en bier klaar staat.

‘The Blues Brothers’ is niet voor niets gekozen. Het is een opstap naar de sluiting van het seizoen op 28 september. Dan zorgen de All Stars Blues Band, Roadhouse en Franzen & Friends voor een perfect einde van dit seizoen. Het Centrium is het muziekpodium hartje Koudum op het ‘Frieslandplein’; hoek Hoofdstraat – Hoogstraat. De Centrium Commissie van Vereniging Dorpsbelangen verzorgt door het jaar heen evenementen op het podium.