Inloopmiddag over verplaatsing Fugeltsjepark

OUDEMIRDUM Sjerp Jaarsma van de Hege Gerzen houdt maandag 19 augustus een inloopmiddag voor belangstellenden over de mogelijke verplaatsing van Sybrandy’s speelpark naar De Hege Gerzen. Mensen zijn vanaf 14.00 uur welkom op de locatie waar hij dan zal uitleggen wat zijn plannen zijn en op welke locatie het speelpark eventueel zal komen. ‘Zo kunnen ze zien hoe ik het voor ogen heb,’ vertelt hij.

Inmiddels zijn er naast heel veel handtekeningen ook al heel veel toezeggingen binnen als het gaat om het financiele deel van de verplaatsing. Er is al 100.000 euro toegezegd. Voor het aankopen van het hele park denkt Jaarsma 2,5 ton nodig te hebben. Hoeveel de verplaatsing zelf gaat kosten weet hij niet. Maar er hebben ook al veel mensen toegezegd dat ze willen helpen met die werkzaamheden. Ook hebben bedrijven hun diensten aangeboden.

‘Mensen die bereid zijn mee te helpen kunnen dat kenbaar maken via ons speciale e-mailadres. Het gaat om de intentie die ze uitspreken. Geld sturen moet nu nog niet. Want gaat het niet door, dan moet ik dat weer terugsturen.’