Glemmer Beach met internationale artiesten

Lemmer Glemmer Beach festival vindt plaats van 22 tot en met 24 augustus. De organisatie heeft voor deze tiende editie met trots aangekondigd dat zowel nationale als internationale artiesten het podium zullen betreden. De line-up van de tiende editie van het Glemmer Beach festival bevat dan ook optredens van onder andere UB40, Rowwen Hèze, Level 42, Clouseau, Davina Michelle, Nielson, Tino Martin en de Jeugd van Tegenwoordig.

In het kader van de jubileum editie heeft de organisatie diverse internationale artiesten geboekt, waaronder de Engelse band UB40. Deze band is onder andere bekend van nummers als ‘Red Red Wine’ en ‘Kingston Town’. Daarnaast staat de Britse band Level 42 vrijdag 23 augustus op het Glemmer Beach podium. Met hits uit de jaren ’80 en ’90 brengt de band iedereen aan het dansen, waaronder ‘Lessons in Love’ en ‘Running in the Family’.

Meet en greet te winnen

De organisatie heeft via Facebook bekend gemaakt dat er met beide internationale bands een meet & greet gewonnen kan worden. Hierbij krijgen de winnaars de kans om de bandleden te ontmoeten, te spreken en op de foto te gaan. Een unieke kans om UB40, de grootste Britse reggae band aller tijden, te ontmoeten net als de Britse jazzfunk-groep Level 42. Bekijk de voorwaarden op facebook.com/glemmerfestival.

Het driedaagse strandfestival vindt plaats van 22 augustus tot en met 24 augustus op het strand van Lemmer, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Tickets voor het driedaagse strandfestival zijn te koop op glemmer.nl of bij Jumbo supermarkt in Lemmer. Het is vanaf verschillende plaatsen mogelijk om met de bus mee te rijden naar het festival, kijk voor meer informatie op glemmer.nl.