Benieuwd wat T'ai Chi is ? Kom eens langs !

BALK Sportclub F en F The Inner Way geeft een basiscursus T'ai Chi in Balk. De lessen worden wekelijks op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur gegeven in het speellokaal van de basisschool Sint Ludgerus in Balk.

Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de T'ai Chi Yang vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.

T’ai Chi is een Chinese bewegingsvorm en is een voortdurende oefening in het vermogen om balans te houden waarbij de beoefenaar steeds opzoek gaat naar een juiste lichaamshouding en het vinden van een alerte ontspanning. De bewegingen zijn cirkelvormig en lijken wel een beetje op 'zwemmen in de lucht'. T'ai Chi is het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld.

Gezonder door het leven

Regelmatige T’ai Chi beoefening bevordert de gezondheid doordat de doorstroom van gezonde chi (chi = Chinees voor energie) wordt geoptimaliseerd, het kan o.a. leiden tot het verdwijnen van rug- en nekklachten, (ouderdoms) kwaaltjes en hoofdpijn. T'ai Chi werkt stressverlagend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid.

Meer informatie? neem contact op via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Aanmelden kan via inschrijfformulieren die u kunt downloaden op www.sportclubfenf.nl