Tipje sluier opgelicht van uniek Iepenloftspul Wijckel in 2020

WIJCKEL In juni 2020 zal er in Wijckel een groots spektakel georganiseerd worden. Een uniek Iepenloftspul met een eigen geschreven stuk door Romke Gabe Draaijer, bekend als acteur van Tryater en Omrop Fryslân.

Op 4 juni 2020 vindt de première van dit stuk plaats op een zeer bijzondere locatie, namelijk het Van Coehoornbos gelegen in de dorpskern. Na de première volgen er nog zeker vier speelavonden. De voorbereidingen voor dit unieke spektakel zijn momenteel in volle gang en daar zijn nog wat handjes voor nodig.

Informatie avond

Om geïnteresseerden op de hoogte te brengen van dit alles zal er donderdag 10 oktober aanstaande van 20.00 – 22.00 uur een informatie avond plaatsvinden in dorpshuis Gebouw Irene te Wijckel. Tijdens deze avond wordt er een tipje van de sluier prijsgegeven over de verhaallijn.

Kun jij op donderdag 10 oktober niet aanwezig zijn bij de informatie avond, maar zou je wel graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meer informatie is te vinden op de website www.iepenloftspulwijckel-nl.webnode.nl of onze facebookpagina Iepenloftspul Wijckel 2020. Ook op de wikelsite zal van alles te lezen zijn over het Iepenloftspul.