Pippi Langkous op open dag manege

HARICH In samenwerking met Hsv Gaasterland en menvereniging de Gaasterlandse Aanspanning werd zaterdag in manege Gaasterland een open dag gehouden met bijzondere acts. Het thema was Fake News…..Vanaf 6 tot 7 werd er gretig gebruik gemaakt van de pony’s om een rondje op de pony’s van de leden te rijden. Ook waren er twee aanspanningen in de baan. In de Horses Got Talent show was opeens Pippi Langkous aanwezig die haar paard optilde. Gewoon omdat ze dacht dat ze dat wel kon en dat klopte. Ook was er een lichtjesshow.

Hsv Gaasterlands’ trots Andrea vd Meer Z2 Fries kampioene en Stal Falkena’s 4- tal die dit jaar reserve Kampioen waren geworden op het NK lieten hun kunsten ook nog eens zien. Ook waren er nog leden die nog de wedstrijdring betraden. Zo werd het een geslaagde start van het indoorseizoen voor Joukje Hak en Xite Hof.

Uitslagen

Afgelopen weekend namen Joukje Hak en Xite Hof (v. Alwin 469) deel aan het herfstconcours in Vinkega. Ze maakten met succes hun debuut in de klasse L2 en scoorden 192.5 punten en 194.5 punten goed voor een vierde en derde prijs. Zaterdag startte Debby Lorist in Emmeloord met Americano jv. Ze kwamen uit in de klasse L1 en hebben twee keer eerste prijs behaald met 197,5 en 195,5 punten.