SailWise wint 25.000 euro in SBS6-programma Echt Waar?!

ELAHUIZEN SailWise met onder andere een vestiging in Elahuizen heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 25.000 euro in de wacht gesleept voor haar stichting.

Na een spannende strijd wist de stichting, die watersportactiviteiten toegankelijk maakt voor mensen met een handicap, de helft van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen om de toekomst van watersporteiland ‘Robinson Crusoe’ veilig te stellen. Het eiland bij Loosdrecht is lange tijd geleden gerealiseerd en is aan onderhoud toe om activiteiten te kunnen blijven bieden.

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma wordt wekelijks op zaterdag om 21.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Meer informatie: www.sailwise.nl