Romkema online administratie bestaat 15 jaar

LEMMER - Romkema online administratie bestaat 15 jaar. Daarom houdt het bedrijf zaterdag 2 november Open Huis en laat het bezoekers zien welke ontwikkelingen het bedrijf heeft doorgemaakt wordt de nieuwste software gepresenteerd.

Altijd inzicht in de boekhouding van uw bedrijf? Deze dag Romkema zien hoe u op eenvoudige wijze slim kunt boekhouden. Uw administratie is 100% gedigitaliseerd, op een simpele manier zijn alle facturen met één klik op de knop weer te zien op uw scherm.

Nooit meer zoeken naar zoekgeraakte facturen, alles meteen bij de hand.

De Reeleezee software app. Is de nieuwste aanwinst, u kunt onderweg factureren en u hebt altijd uw boekhouding bij u, zowel op de telefoon als op uw i-pad of tablet. Graag laten wij u alle mogelijkheden zien.

Samen zorgen we voor uw boekhouding en adviseren wij u op momenten dat het nodig is.

We verzorgen al uw fiscale aangiften van BTW aangifte tot aan inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. We verwerken de winstaangiften en belastingaangiften in een handige portal omgeving, waarbij u uw aangiften met een elektronische handtekening snel veilig en efficiënt kunt accorderen en automatisch indienen.

Dit alles in een PKI overheid gecertificeerde omgeving met het zeker online keurmerk.

Bent u toe aan een nieuwe boekhouder welke met zijn tijd meegaat en werkt met de meest moderne en geavanceerde technieken.

U goed adviseert en uw fiscale aangiften in een handige portal omgeving verwerkt.

Bent u starter of vraagt u zich af wat er komt kijken bij een professionele boekhouding?

Komzaterdag 2 november van 10.00 tot 15.00 uur langs op de Lijnbaan 39 te Lemmer. U kunt zich aanmelden via de website www.romkemaonline.nl