Eerlijkheid, bedrog, egoïsme, woede en verdriet

BALK Zaterdag 16 november komen Jan Arendz, Marijke Geertsma en Anke Bijlsma met de voorstelling ‘De man fan dyn Libben’ naar de Treemter in Balk. Een verhaal dat uit het leven gegrepen lijkt.

‘De man fan dyn libben' is een tragikomedie vol liefde en wraak, geschreven door Arthur Japin, gebaseerd op zijn boek 'De man van je leven'(2013). De Friese vertaling is van Marijke Geertsma.

Het echtpaar, Marius en Tilly zijn op leeftijd en Tilly is in haar laatste levensfase. Zij houdt zoveel van haar man, dat ze hem na haar dood een nieuwe echtgenote wenst. Zij plaatst daarom een contactadvertentie en daar komt de mooie jongere Iris op af. Kan niet mooier, zou je denken. Maar dan blijkt dat haar man en de jongere vrouw elkaar al kennen en komt de vraag om de hoek: wat voor spel wordt hier eigenlijk gespeeld en wie houdt wie nu voor de gek? Niets is wat het lijkt…

De voostelling begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Schildersbedrijf Klijnsma, van Swinderenstraat 44 te Balk en bij aanvang van de voorstelling aan de zaal.

Ook zijn de toegangskaarten te bestellen via nutgaasterlan-sleat.nl >vanplan.nl.