Kunstenaar Connie Harkema gaat ander leven leiden

Koudum/Weidum Na twee heel leuke en enerverende jaren heeft beeldend woordkunstenaar Connie Harkema besloten dat Galerie Kunst in Beweging weer een atelier wordt, waardoor er meer tijd ontstaat om eigen werk te maken en te reizen. Het pand aan de Hoofdstraat 1 te Koudum staat in de verkoop en het ‘atelier op wielen’ gaat binnenkort weer rijden.

‘Mijn man en ik hebben de knoop doorgehakt om een ander leven te gaan leiden’, vertelt Connie. ‘Een leven zonder mooi huis en zonder galerie. We willen heel veel gaan reizen en daarbij kunnen terugvallen op een klein huisje, dat we inmiddels hebben gevonden in Weidum. Daar zal Kunst in Beweging verdergaan als atelier met kunstuitleen van eigen werk. Onderweg in de camperbus die ik gekscherend mijn “atelier op wielen” noem, richt ik me vooral op het schrijven en fotograferen en het maken van klein werk.’

Schrijfworkshops

Deze verandering houdt in dat de expositieruimte en schrijfcursussen in Koudum vervallen. Daarvoor in de plaats komen schrijfworkshops op locatie in de vorm van interessante, interactieve en boeiende workshops Poëzie of Korte Verhalen.

Kijk voor een uitgebreide informatie op de vernieuwde website: www.connieharkema.nl