Dressuurzeges voor Morraruters

HARICH Afgelopen weekend was een succesvol wedstrijdweekend voor de Morraruters. Zowel in de dressuur als bij het springen wisten de leden hoge punten te pakken.

In Harich scoorde Kenna Bakker met Kryptonite in de L2 dressuur maar liefst vijf winstpunten. In de eerste proef won ze de tweede prijs met 200,5 pt. en in de tweede proef won ze de eerste prijs met 210 pt.

Haar gedegen concurrent in de L2: Klaske Jonkman met Willem KJ pakte in de eerste proef de eerste prijs met 201 pt en in de tweede proef behaalde ze 197.5 pt. (totaal vier wp.).

Sijtske de Jong nam met Walsdame K in de B-dressuur de zese prijs mee naar huis met 191,5 pt. (1 wp.). Rineke Venema reed twee nette proeven met Imhoff-Lindh in de L1 dressuur, in de eerste proef had ze 183 pt. en in de tweede proef 184 pt. (totaal 2 wp.).

Iris Ybema was met haar pony Orchid’s Darian onverslaanbaar in de L1 dressuur in Cornwerd. In beide proeven won ze de eerste prijs met 191 en 193 pt. (totaal 2 wp.).

Doety Zwerver deed met Tellysette mee aan een dressuurwedstrijd bij stal van Akker in Joure. In zowel de eerste als de tweede proef in de klasse L1 won ze de tweede prijs met 197,5 pt. en 197 pt. (totaal vier wp.).

Anneke Heida sprong met Foxstop Van Essene twee foutloze parcoursen in de klasse B in Franeker. In het eerste parcours won ze de derde prijs met een stijl van 72,5 en in het tweede parcours had ze ook een stijl van 72,5. (totaal 2 wp.).