Harich verliest van Hoogkerk

HOOGKERK Harich heeft zaterdag met 26-21 verloren van k.v. Hoogkerk.

Van te voren wist Harich al dat dit een lastige wedstrijd zou worden en dat het een fysieke ploeg was. Hoogkerk staat tot nu toe boven aan en heeft alle wedstrijden gewonnen, maar vorig seizoen op het veld stond Harich in de eerste helft 7-1 voor.

De eerste vijf minuten begonnen de Harichsters niet scherp genoeg en kwamen ze al gauw op 3-0 achterstand, maar dit wisten ze terug te pakken en stonden ze 8-9 voor. De wedstrijd ging gelijk Hoogkerk wist op veel afstanden te scoren en Harich ook tot de 10-10. Er stonden nog drie minuten op de klok en Hoogkerk benutte alle kansen die ze kregen en gingen de pauze in met een 13-11 voorsprong.

De tweede helft ging Harich er weer voor. Er werden goede keuzes gemaakt en de juiste kansen werden gescoord. Harich kwam nog er dichtbij tot de 18-17, maar Hoogkerk wist de voorsprong te behouden en scoorden veel van afstand. De laatste tien minuten gingen in en de korfballers van Harich kregen het zwaar. Hoogkerk benutte de kansen en de wedstrijd was gespeeld met 26-21 verlies voor Harich.

Zaterdag 25 januari zijn nieuwe kansen, thuis tegen Flamingo’s 1 om 15:30. De wedstrijd hier voorafgaand is Harich 2 tegen Flamingo’s 2.