Supermarkt SPAR Kraakman opent vernieuwde winkel

WOUDSEND Woensdag 12 februari heropent SPAR Kraakman uit Woudsend heropent woensdag de vernieuwde winkel voor dorpsbewoners. Het concept SPAR 3.0. is uitgerold en dat wordt gevierd met klanten en omwonenden.

Na een 10-daagse verbouwing waarbij de winkel tijdelijk gesloten was, is woensdag 12 februari het moment daar voor ondernemer Edwin Kraakman. Het concept Spar 3.0 richt zich op vers en eetmomenten. „Onze supermarkt heeft een nieuwe, frisse en hypermoderne uitstraling gekregen waar gemak voor de passerende klant voorop staat. We bieden klanten een totaal nieuwe shopervaring. Maar de basis blijft, persoonlijk contact en lokale betrokkenheid,” aldus Kraakman.

Uitgebreider assortiment en vernieuwd interieur

De winkel is nu voorzien van het allernieuwste interieur. Naast allerlei nieuwe schappen is de winkel ruimer geworden doordat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Ook biedt de winkel een nog breder en actueler assortiment dan voorheen. De versafdeling wordt uitgebreid met onder andere verse broodjes en pizza’s.

Feestelijke opening

Dinsdagavond 11 februari wordt de winkel officieel geopend voor genodigden en pers. Woensdag 12 februari worden alle dorpsbewoners van Woudsend en omstreken uitgenodigd om een kijkje te nemen in de vernieuwde supermarktwinkel. Dit wordt gevierd met speciale aanbiedingen en acties.

SPAR 3.0

De SPAR in Woudsend is vanaf nu een SPAR 3.0 winkel dat zich richt op de gebruiksmomenten van de consument. Zo is de traditionele routing aangepast naar de specifieke eetmomenten op de dag, zoals ontbijt, lunch, maaltijd en borrel. SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Daarnaast bezorgd SPAR Kraakman boodschappen in heel Noord-Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van SPAR Kraakman: www.spar.nl/winkels/spar-kraakman-824/