Interactieve workshop: met gezonde voeten op weg naar gezonder leven

BALK Anja van ‘t Hul (register)podoloog bij Podototaal wil graag meer vertellen over het voorkomen van voetklachten. Ze wil de mensen meenemen in de wereld van podologie “wat voetkunde betekent”. Daarom geeft zij woensdag 4 maart vanaf 19.30 uur in It Bûterhûs in Balk een lezing/workshop.

„Wij komen vaak in beeld als al voetklachten zijn ontstaan,” vertelt Van ‘t Hul, „maar hoe mooi is het te weten hoe je klachten kunt voorkomen.” Zij wil haar kennis graag gebruiken om je tijdens de workshop inzicht te geven in de ins en outs van een goede schoen. Waar je op moet letten als je schoenen gaat kopen. Verder is het doen van voetentraining in opkomst ook hier is veel over te vertellen maar dit is ook leerzaam om te doen.

Sinds oktober 2019 houd Van ‘t Hul zitting in het gezondheidscentrum in Bakhuizen. Cliënten weten haar daar goed te vinden en ze voorziet hiermee in een behoefte op het gebied van voetzorg. Zij heeft inmiddels goede contacten met diverse therapeuten, artsen en pedicures. Ze kwam recent in contact met Engelien Bouma van It Bûterhûs in Balk. Hier worden vaker lezingen en workshop gegeven en al snel is het idee ontstaan om een datum te prikken voor een workshop.

„Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje maar uitermate belangrijk voor onze gezondheid. Als podoloog zien we dat er bij de mensen nog weinig kennis is over voetzorg en voetentraining maar we zien ook vaak dat er verkeerde schoenen worden gekocht.”

Van ‘t Hul nodigt je graag uit om mee te doen aan de workshop om er achter te komen dat werken aan gezonde voeten de weg opent naar beter bewegen en een gezonder leven. De kosten van de workshop zijn € 10,00 dit is inclusief koffie/thee, info over voetoefeningen en een triggerpointbal. Aanmelden kan bij It Bûterhûs via de mail, telefoon of bij de balie.

Anja: 06 – 12266849 of anja@pododototaal.nl

Engelien: 06 – 12865018 of info@buterhus.nl

Heb je voet- en of houdingsklachten en wil je een afspraak maken neem dan contact op met Van ‘t Hul of plan een afspraak via de website www.podototaal.nl.