VV Balk vindt in AVK Plastics nieuwe hoofdsponsor

BALK Kunststofverwerkingsbedrijf AVK Plastics heeft zich voor de komende drie seizoenen als hoofdsponsor aan Voetbalvereniging Balk verbonden. AVK volgt hiermee Plus Siemonsma op die de voorgaande vijf seizoenen het hoofdsponsorschap voor haar rekening nam.

AVK Plastics BV in Balk verwerkt dagelijks duizenden kilo’s gerecycled kunststof tot pallets en producten voor de toegang en bediening van ondergrondse gas- en waterleidingen. Sinds jaar en dag steunt AVK Plastics als maatschappelijk betrokken bedrijf lokale verenigingen die mensen in beweging brengen, in de breedste zin van het woord.

Het hoofdsponsorschap is een logisch vervolg, temeer omdat veel werknemers actief dan wel nauw betrokken zijn bij de voetbalclub en daardoor VV Balk een warm hart toe dragen. VV Balk en AVK Plastics vinden elkaar daarnaast in de aandacht voor samenleving en milieu en de maatschappelijke rol die beide partijen op lokaal niveau vervullen.

Na jarenlange sponsoring middels onder meer het reclamebord, zaalvoetbal tenues en wedstrijdsponsoring, was het tijd voor een volgende stap. AVK Plastics hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze werden benaderd voor het hoofdsponsorschap. "Wij onderkennen vanuit AVK het maatschappelijk belang van lokale sportclubs en proberen dat binnen onze mogelijkheden te stimuleren. We zijn dan ook trots hoofdsponsor te worden van een fantastische eersteklasser met een zeer positieve uitstraling" aldus Stefan Stegenga, Sales & Marketing Manager bij AVK Plastics.

Voor de duur van de voetbalseizoenen 2020/2021, 2021/2022 en 2022/2023 zal de A-selectie van VV Balk met het AVK Plastics logo op de borst spelen. Tevens zal AVK Plastics in en om het voetbalcomplex De Wilgen en op andere wijzen als hoofdsponsor zichtbaar zijn.