Met online hulp StylExperience altijd de juiste combinatie aan uit je kledingkast

HEMELUM StylExperience in Hemelum komt met een nieuw initiatief waarbij je shopt in je eigen kledingkast, nadat je persoonlijk advies hebt gekregen van Veronika Osinga-Sabolova van StylExperience.

Zij helpt met de online garderobe management tool je kledingkast onder handen nemen, maar ook om de kleding die je nooit meer draagt te matchen met andere zaken in je kast.

Deze online hulp (in verschillende varianten) krijg je nadat je in een intakeformulier duidelijk hebt gemaakt hoe je eruit ziet, wie je bent en welke kleding je staat.

Foto’s van je kledingstukken

Je maakt foto’s van je kledingstukken en plaatst deze in je online garderobe management tool. Veronica maakt dan vervolgens nieuwe kledingcombinaties van alles wat er in je kast hangt of ze vult dit aan met kleding of accessoires (die eventueel ook gekocht kunnen worden.) Onder de Lookbook knop staan dan de nieuwe kledingcombinaties.

Met de online hulp van Veronika heb je altijd overzicht van goede kledingcombinaties. Je weet in 1 seconden wat je aan kunt trekken en staat niet meer voor dilemma’s als je voor je kledingkast staat. Ook hoef je dus geen stress meer te hebben over wat nu weer aan te trekken, want dat heeft zij al voor je uitgezocht. Al je kledingcombinaties kun je bovendien in één oogopslag vinden in de tool. Je hoeft de combinatie vervolgens alleen nog maar aan te trekken.

24 uur per dag

En sta je op zaterdagavond om 11 uur in de avond voor je kast omdat je niet weet wat je staat raak dan ook niet in paniek. Want ook dan is de tool online.

Je hebt dus 24 uur per dag hulp met je garderobe en ziet er altijd goed uit. Met hulp van StylExperience wordt je garderobe verder overzichtelijk en goed georganiseerd. Ook winkelen kost weinig tijd met de begeleiding van StylExperience. Omdat je weet wat je moet kopen om er zo goed mogelijk uit te zien doordat Veronika je shopinstructies geeft. Het uiteindelijke resultaat is een overzichtelijke, georganiseerde en frisse garderobe en altijd een combinatie waarvan je weet dat hij je staat.

Meer info: /www.stylexperience.nl.