Toch weer een feestje in Oudemirdum

OUDEMIRDUM Vereniging Oudemirdum Bruist heeft toch een zomerprogramma voor elkaar weten te krijgen. Aangepast, dat wel, maar er is toch een beetje feests op de Brink. Op zaterdag is er live muziek en er is ook drie keer een weekmarkt. Die zijn dit jaar op de woensdag.

Verder is er ook nog een openluchtbingo op de Brink. De vereniging dacht dat er dit jaar helemaal niets meer mocht, maar ze heeft toch nog een mooi programma in elkaar weten te draaien. Uiteraard wel met inachtneming van de Covid-19 richtlijnen. Dat betekent dat publiek alleen welkom is, als het op een stoel gaat zitten. Drankjes worden ook gebracht en zelf naar de bar lopen om iets af te halen is niet toegestaan. Er is wel extra zitruimte aanwezig. Vrijwilligers zorgen er voor dat de coronaregels goed worden nageleefd.

De weekmarkten op woensdag zijn van 13.00 tot 21.00 uur en vervolgens is er dan ook live muziek. Op 5 augustus treedt Sjoerd de Vries op vanaf 14.00 uur en om 18.00 uur is er Muziek van Mr. Boombastic. Zaterdag 8 augustus treedt om 19.00 uur Mr. Brainstorm op. Op woensdag 12 augustus is de laatste weekmarkt en treedt Sjoerd de Vries weer op. Hij speelt dan akoestisch. Om 18.00 uur is er live muziek van Hessel en Jorrit. Op donderdag 13 augustus is er van 20.00 tot 22.00 uur openlucht bingo en zaterdag 15 augustus is er live muziek van zanger Serge.