Alex Schilstra van LX Event Support medeorganisator online festival: 8 uur online feesten

BALK Alex Schilstra van LX Event Support uit Balk is de medeorganisator van het online festival Feel the Music.

Daarmee willen hij en Bas Nederlof geld op halen voor de deelnemende artiesten en medewerkers in de evenementenbranche. Maar het is vooral de eerste editie van een NIEUW evenement in festivalstijl met geweldige regionale en landelijke artiesten.

Nodig

„En nodig is dit initiatief zeker. Voor de evenementenbranche gelden nog altijd geen versoepelingen. Artiesten, theaters en technici hebben het zwaar.

En de vooruitzichten zijn nog altijd niet rooskleurig. Maar we zijn er nog wel! En we laten graag weer van ons horen!

Op maandag 24 mei organiseren wij het ‘FEEL THE MUSIC Festival’. Een festival om de evenementenbranche een hart onder de riem te steken. Een positief geluid, een positief protest.”

Genieten en steunen

Over een aantal weken wordt het online evenement al gehouden en daarom is de kaartverkoop van groot belang. Wie een kaartje koopt kan meegenieten, maar ook vooral laten weten dat hij of zij de muziekbranche een warm hart toedraagt.

Tickets bestellen kan via www.5FeetSessions.com/events. Het festival kan al voor 15 euro per persoon „bezocht worden”. In dat geval kan de „bezoeker” van 3 in de middag tot 11 uur in de avond meezingen, meedansen en meefeesten. Wie wat extra’s wil doen voor de branche kan ook uit een ander pakket kiezen. Onder andere een pakket waarbij een artiest wordt ondersteund en dan een waardebon als tegendank wordt gegeven.