HSV’ers Wiegersma en Lyklema Fries kampioen veteranen

HARICH - Ineke Wiegersma met Elleminka zijn afgelopen weekendFfries Kampioen verteranen geworden in Franeker. Ze werd in de klasse Z eerste en behaalden deze prachtige titel. Sjoerd Lyklema mocht in de Klasse L met het paard Illista de titel Fries Kampioen veteranen mee naar huis nemen.

Naast de veteranen waren de jongste leden afgereisd naar Koudum. Hierin werden Jacobine Folkertsma met schimmel Lisa twee maal eerste in de Bixie klasse AA. Haar Lesgenoot Louise Huis in 't Veld had haar eerste wedstrijd met haar pony Dream's of Lizzy. Louise heeft de 7 jarige Lizzy (net zo oud als Louise zelf) nu een paar weken en is dan ook lid geworden van HSV Gaasterland waar ze samen met Jacobine in de bixieles rijdt. Ze heeft meegereden in de AA klasse en is in de 1e proef 3e geworden en in de 2e proef 2e.

Kim Falkena met Joli-Anea o.a. behaalde in de 2e groep van de Selectie in Harich een mooie 4e plaats met 201.5 punt. Later zal doen blijken of dit een ticket is naar het indoor FK in Februari 2019.