Auto Popma nieuwe sponsor van het B-Veld van voetbalvereniging Balk

BALK - Het zal al menig oplettend automobilist zijn opgevallen dat er sinds kort vanaf de N359 weer een sponsor op het B-veld van voetbalvereniging Balk te zien is. Auto Popma uit Balk is met de VV Balk een sponsorovereenkomst aangegaan voor 3 jaar.

Robin Popma, eigenaar van Auto Popma en Henk Mennega namens de voetbalclub geven aan dat beide partijen hier heel blij mee zijn. “Het zijn de lokale ondernemers die ons al jarenlang financieel ondersteunen met hun sponsoring en dan wil je ook het liefst dat de prominente plaatsen opgevuld worden door lokale ondernemers” vertelt Mennega, daarnaast geeft Mennega aan dat het de voetbalclub al een tijd een doorn in het oog is dat hier geen sponsor voor gevonden kon worden. Auto Popma is al jarenlang een sponsor van de VV Balk. “Dat de sponsoring opvalt is mij na de reacties van afgelopen weken al wel duidelijk, of het extra klandizie oplevert moet uiteraard blijken” zegt Robin.

Klusploeg

Speciale dank gaat uit naar Bouwe Riemersma en Gerrit Haantjes van de maandagochtend klusploeg die in de afgelopen weken meerdere maandagochtenden bezig zijn geweest om borden die niet meer voldeden te vervangen. Toen de heren hun goedkeuring gaven kon Johan Hoekstra van HJH Reclame de borden voorzien van de bestickering zoals goed te zien valt vanaf de weg Balk-Lemmer.

Bij Auto Popma kunt in gebruikte auto’s kopen en verkopen. Daarnaast gaat Robin ook graag voor je aan de slag als je een bepaalde auto zoekt. Met zijn kennis van auto’s en ervaring in het in- en verkopen van auto’s voorkom je dat je een kat in de zak koopt.